Aorta
Artistiek Organisatie Talent Zwolle

Duo De HaCo's

Zoals de naam van het Duo De HaCo's doet vermoeden, bestaat dit duo uit twee personen. Dat komt mooi uit, anders was het misschien wel een trio geweest.

Twee mannen uit Zwolle, u weet wel, dé hiphopstad van Nederland! Daar doen de HaCo's dus niet aan mee, aan hiphop.

Harm is de jongste van het stel. Hij speelt gitaar en zingt daarbij. Beide kost hem moeite maar hij slaat er zich geweldig doorheen.

Cobus is iets ouder. Hij zingt en speelt gitaar daarbij. Je kunt goed horen dat hij dat zich allemaal zelf heeft aangeleerd.

Harm & Cobus dus. Het gekke is dat als ze samen bezig zijn op het podium, de kroeg, het restaurant, de feestzaal, het terras, de tuin, het park, het partyschip, dan lijkt het net alsof ze al vaker hebben samengespeeld.

Meestal zingen ze zeer herkenbaar Nederlandstalig repertoire dat uitnodigt tot meezingen. Hoewel ze dat liever niet hebben, trekt het publiek zich daar niets van aan en zingt het graag mee.

Als uw feest een thema heeft (een jubilaris, een verjaardag, een vrijgezellenfeest o.i.d.) dan zullen Harm en Cobus daar op een leuke manier op inhaken. Meestal krijgen ze dan al van de "organisatie" wel inlichtingen van te voren (namen, anekdotes, etc.).

Afijn, het beste is eigenlijk om ze gewoonweg eens mee te maken. En het leuke is.... dat kan! Gewoonweg naar hun eigen website www.duodehacos.nl surfen en contact zoeken.

Duo De HaCo's is ook als 5-mans formatie te bestellen. Informeer!